تهران ، خیابان ملاصدرا ، پلاک 150
info@cetmz.com
09123586371
شما اینجا هستید : خانه  -> مقالات >

مقالات

تحلیل محتوای متن شهر مبتنی بر کاربست اصطلاحات عامیانه زبان در ارزشگذاری محله و مسکن: مورد پژوهی تهران
زبان و اصطلاحات عامیانه از قدیمی ترین عناصر متن شهر هستند. هدف از این پژوهش، استفاده از مفاهیم زبانشناسی و اصطلاحات عامیانه زبان در تحلیل محتواي متن شهر می باشد. روش مورداستفاده در این پژوهش، تحلیل محتواي کیفی با رویکرد استقرایی است. به منظور جمع آوري اطلاعات، 37 مشاور املاك از مناطق 22 گانه تهران به روش نمونه گیري در دسترس براي مصاحبه انتخاب شدند. از آنان خواسته شد تا اصطلاحات عامیانه زبان که در مقوله معاملات مسکن و معرفی محلات کاربرد فراوان دارند را بیان کنند.
طرح شرکت ما در مسابقه بین المللی Asian Institute of Low Carbon Design 2019
Urban shrinkage refers to a concomitant process of demographic and economic decline with a structural impact on two constitutive elements of  the city, the density of the population and its economic functions, thus generating considerable social effect. shrinkage through design, such as building a visible safety net  for vulnerable populations, creating place-based social networks and reconfiguring the city’s stigmatized image. Based on the effects of each, four strategies are suggested for design practitioners and policy makers to choose and adopt during the plan making processes.
مقاله افزایش کیفیت فضای شهری از طریق گسترش پیاده مداری (مطالعه موردی:میدان ونک تهران)
با آغاز دوران تجدد به واسطه تسلط پدیده ماشین گرایی و ماشینی شدن از یک سو و توجه به توده ساختمانی و فراموش نمودن فضا ،فضای شهری و عابران پیاده که مهمترین عناصر سازنده این فضا ها بودند مورد بی توجهی قرار گرفتند و خودرو ها به عناصر مسلط در شهر تبدیل شدند.در کشور ما ایران و در شهر تهران فضاهای شهری تنها به عبور و مرور خودرو اختصاص یافته است و از نقش اصلی خود به عنوان فضای انسانی دور افتاده است.در این راستا از راهکارهایی که برای طرح شهر مطلوب شهروندان در برابر اوضاع نا بسامان شهرسازی مدرن، در عرصه های شهرسازی جهان مطرح شده می توان به جنبش پیاده گستری اشاره نمود.این جنبش سیمای کالبدی مراکز شهری را عوض کرده و تغییرات نوینی را در ارتقای کیفیت زندگی شهری و رفتار اجتماعی مردم به وجود آورده است.
مقاله پیاده مداری راهبرد اساسی شهرسازی انسان گرا (مطالعه موردی:میدان ونک تهران)
انسان به عنوان اصلی ترین عامل در شهر که کلیت شهر از ابتدا از حول او ،خواست ها و نیازهایش شکل گرفته،مدت های مدیدی است که در بحث طراحی و برنامه ریزی شهری به فراموشی سپرده شده است. بر این اساس با آغاز دوران تجدد به واسطه تسلط پدیده ماشین گرایی و ماشینی شدن از یک سو و توجه به توده ساختمانی و فراموش نمودن فضا ،فضای انسانی و عابران پیاده که مهمترین عناصر سازنده این فضا ها بودند مورد بی توجهی قرار گرفتند و خودرو ها به عناصر مسلط در شهر تبدیل شدند.
مقاله ارزیابی ارتقا کیفی روسازی در کاهش تصادفات
حوادث در جریان ترافیک سرچشمه بسیاری از اثرات منفی از جهات مختلف است.تمام دولت ها سعی می کنند نرخ تصادف را کاهش دهند تا علاوه بر کاهش تعداد تصادفات، هزینه های مالی و مرگ و میر ناشی از تصادفات را نیز کاهش دهند. اثرات زیانبار تصادفات ترافیکی بر پیکره جوامع بسیار قابل توجه است.در کشور ما سالانه بالغ بر 23هزار نفر جان خود را در اثر تصادف از دست می دهند و هزاران نفر مجروح می شوند. تمام دولت ها سعی می کنند نرخ تصادف را کاهش دهند تا علاوه بر کاهش تعداد تصادفات، هزینه های مالی و مرگ و میر ناشی از تصادفات را نیز کاهش دهند. اما برای کاهش نرخ تصادفات ما نیاز به دانستن دلایل اصلی وقوع آن هستیم.
اطلاعات تماس
آدرس : تهران ، خیابان ملاصدرا بعد از چهار راه شیراز پلاک 150 طبقه هفتم واحد 19
تلفن تماس : 02188030715
ایــمیل : tmzcomp@gmail.com
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به مهندسی مشاور طراحان ماندگار زیگورات می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح